Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του Κολοσσού H Hotels | 09-11-2016

2016-11-10 16:57

Αντιπροσωπεία της ανδρικής επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ βρέθηκε χθες το σχολικό συγκρότημα με αφορμή τη μαθητική εργασία "Η διατροφή στη ζωή μας"
Κοντά στη μαθητική νεολαία του νησιού μας βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία του Κολοσσού H Hotels ύστερα από σχετική πρόσκληση του Γενικού Λυκείου Αφάντου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής: «Ο Κολοσσός H Hotels αποδέχθηκε πρόσκληση του ΓΕΛ Αφάντου για επίσκεψη την Τετάρτη 9/11/16, στο πλαίσιο εργασίας που εκπονούν οι μαθητές του τμήματος Β3 με θέμα "Η διατροφή στη ζωή μας" την εκπαιδευτική χρονιά 2016-2017 και υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Κατερίνα Διακίδη.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους αθλητές που συμμετείχαν, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Langston Hall, Earl Watson, Juvonte Reddic και Αλέξανδρο Αγγελάκο με τον Παναγιώτη Παναγιωταράκο από το προπονητικό team και τον Κολοσσάρα, μασκότ της ομάδας. Ο γυμναστής του σχολείου, Σάκης Τερζής, με ομάδα μαθητών προετοίμασαν εντυπωσιακή προβολή βίντεο, τόσο με την ιστορία της ομάδας όσο και το profile του κάθε παίκτη που συμμετείχε, με αποσπάσματα από αγώνες και καλάθια σε ομάδες όπου έπαιξαν Ελλάδα και εξωτερικό.
Την εκδήλωση άνοιξε η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου, Μάντα Φατσέα, η οποία τόνισε, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα όλων στον αθλητισμό και τα οφέλη για τα παιδιά.

Συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του Λυκείου, συντονιστής ήταν ο λυκειάρχης Βενέτης Θωμίδης, που πέρασε από την προπονητική ομάδα του Κολοσσού με γνώση και εμπειρία στα θέμα του μπάσκετ.
Οι μαθητές της Β3 κέρασαν παραδοσιακό μελεκούνι και υπέβαλαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη διατροφή των παικτών, ποιες είναι οι διατροφικές τους προτιμήσεις, αν αξιοποιούν συγκεκριμένο διαιτολόγιο κατά την προπονητική περίοδο, τι προτιμούν να τρώνε κατά τη διάρκεια των αγώνων, η διατροφή στους τραυματισμούς, την αποθεραπεία, τα ποτά, οι απαγορεύσεις στα γλυκά κλπ. Οι απαντήσεις των αθλητών μέσα από την προσωπική τους επιλογή αλλά και το διαιτολόγιο που ακολουθούν με την καθοδήγηση των ειδικών, έδωσε χρήσιμη πληροφόρηση κι έφερε κοντά στα παιδιά την ανθρώπινη διάσταση και την προσπάθεια που καταβάλλεται για την επίτευξη των στόχων προσωπικών και επαγγελματικών σε μια μεγάλη αθλητική ομάδα.

Στη συνέχεια, βγήκαν ομαδική φωτογραφία και ο Αλέξανδρος Αγγελάκος πρόσφερε τη μπλούζα εκ μέρους του Κολοσσού H Hotels με όλες τις υπογραφές στο γυμναστή Σάκη Τερζή για το σχολείο, με την παρουσία της κας Φατσέα.
Ακολούθησε παιχνίδι μπάσκετ, διασκεδαστικό για όλους, με τη συμμετοχή μαθητών και των αθλητών του Κολοσσού H Hotels.

ο ΓΕΛ Αφάντου παρακολούθησε, μετά από πρόσκληση της ομάδας, τον αγώνα απέναντι στον Κόροιβο.
Κάθε συμμετοχή των παιδιών στους αγώνες του Κολοσσού H Hotels είναι μια μοναδική εμπειρία εκπαιδευτική και ψυχαγωγική αλλά και μια κατεύθυνση ζωής που με τον πιο ομαλό τρόπο φωτίζει τις εφηβικές επιλογές.
Περιμένουμε όλα τα παιδιά του ΓΕΛ Αφάντου, τους γονείς και όλα τα σχολεία του νησιού, να οργανώσουν τη δική τους δυνατή εξέδρα στους εντός έδρας αγώνες στο Βενετόκλειο, γιατί ο Κολοσσός H Hotels είναι η ομάδα της Ρόδου».

Πηγή : Στο ΓΕΛ Αφάντου ο Κολοσσός H Hotels | Η ΡΟΔΙΑΚΗ https://www.rodiaki.gr/article/351377/sto-gel-afantoy-o-kolossos-h-hotels#ixzz4PcMV2oWD
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook